Agentia Matrimo este specializata in intermedierea relatiilor pentru casatorie, relatii intre femei din Romania si Moldova, cu barbati din strainatate. Pentru a intalni barbati straini, care doresc sa fodeze o familie, trebuie sa va inscrieti pe site-ul matrimo.ro Ulterior apasati pe Cauta, sus in meniu, si alegeti tara de unde doriti sa original acel barbat strain. Va anuntam ca barbatii straini, in cea mai mare parte, doresc o casatorie in strainatate. Foarte rar se intampla ca dansii sa vina sa se casatoreasca in Romania si sa se stabileasca aici. Trebuie sa constientizati acest lucru, implicit faptul ca prin relatia / casatoria cu un barbat din strainatate va trebui sa va mutati si dumneavostra in strainatate.

Agentia Matrimo nu intermediaza relatii interesate de bani, cum ar fi exemplu: anunturi marimoniale de tipul : caut un barbat din strainatate cu care sa am o relatie pe durata studiilor la facultate; caut o relatie cu un barbat strain care sa ma sponsorizeze aici in Romania; caut un barbat care sa mearga cu mine la shooping, etc.

Barbatii din strainatate, selectati de agentia matrimoniala Matrimo, nu sunt naivi precum cred unele femei din Romania. Asadar inscrierile domnelor si domnisoarelor din Romania, care au alt scop decat cautarea unei relatii serioase alaturi de un barbat din strainatate, nu sunt acceptate pe acest site de matrimoniale monitorizat continuu de Agentia Matrimo.

Serviciile agentiei matrimoniale personalizate sunt cu plata atat pentru femei cat si pentru barbati. Accesul la corepondenta este temporar gratuit pentru femei, cel putin in Agentia Matrimo. Nu vorbim despre servicii gratuite ci doar despre posibilitatea de a trimite gratis mesaje barbatilor inscrisi pe site.

Desi barbatii pot avea impresia ca sunt discriminati, in schimb au de unde sa aleaga o partenera; Pentru a spori seriozitatea site-ului si a selecta membrii seriosi, pe viitor nu este exclus sa impunem un abonament tuturor membrilor, femeilor si barbatilor care fac apel la aceasta agentie matrimoniala.

In Conditiile utilizare, cat si pe prima pagina a site-ului agentiei matrimoniale, matrimo.ro, scrie clar ca serviciile matrimoniale sunt cu plata, pe baza de abonament. Unele femei se inscriu si apoi asteapta ca noi sa le punem in contact, dupa principiul de functionare al agentiilor matrimoniale clasice. La prima vedere, asemenea profile ar trebui sterse din baza de date. Totusi nu le stergem, deoarece, chiar si persoanele care nu revin regulat pe site-ul agentiei matrimoniale Matrimo, pot fi potentiale partenere pentru membrii abonati.

In practica, cand agentia matrimoniala cauta un profil compatibil pentru un membru abonat, sunt contactate telefonic sau prin email, atat femeile active online cat si cele inactive, care nu s-au conectat de cateva saptamani. Cu cat numarul cumulat de femei inscrise in agentia matrimoniala, active si inactive, este mai mare, sansele de a gasi o partenera potrivita cresc considerabil pentru barbati. Suntem de aceeasi parere cu tine cand spui ca femeile si barbatii care accepta sa plateasca un abonament, sunt mai serioase in demersurile lor. cat un site este gratuit, orice profil pare binevenit, indiferent daca este serios sau nu.

Din acest motiv am conditionat accesul la corespondeta si la servicii personalizate, de plata unui abonament ieftin. Acest onorariu, sau abonament, cum doresti sa il numesti, este cel mai ieftin tarif practicat de agentiile matrimoniale consacrare din Romania. Onorariile pot fi modificate in timp, ele regasindu-se in pagina de Tarife si servicii matrimoniale.

Trebuie facuta o distinctie clara, intre cele aproximativ sapte agentiile matrimonialei > versus zecile de site-uri matrimoniale, majoritatea ilegale, nedeclarate. O agentie matrimoniala gestioneaza cu responsabilitate profilele inscrise, iar la cerere, poate intermedia relatii serioase intre barbati si femei singure, asigurand un suport individual si profesional fiecarui membru.

Suntem o agentie matrimoniala serioasa si dorim din suflet sa ajutam la formarea multor cupluri fericite. Si totusi, data fiind sensibilitatea fiecarei persoane si a complexitatii relatiilor de dragoste, concret, nici o agentie matrimoniala nu poate garanta reusita intalnirilor pe care le intermediaza. O agentie matrimoniala are un rol limitat la urmatoarele aspecte: coaching, sfaturi, indrumari, cautare personalizata in functie de exigente si compatibilitate, organizarea intalnirii celor doi potentiali parteneri de viata. Felul in care cei doi vor aborda intalnirea fata in fata si urmarea pe care o vor da acesteia, depinde numai de ei, nicidecum de agentia matrimoniala Matrimo.

Romanii nu sunt inca obisnuiti sa faca apel la o agentie matrimoniala, mergand pe premiza ca sunt capabili sa gaseasca singuri femeia sau barbatul potrivit pentru o relatie. Accesul la serviciile unei agentii matrimoniale fiind conditionat de plata unui abonament, face ca numarul celor interesati de servicii matrimoniale personalizate sa fie foarte mic, atat din motive financiare cat si din motive de mentalitate. O alta problema rezida in maniera cu care romanii abordeaza singuratatea si implicit inscrierile lor pe site-urile de matrimoniale. Constatam, fara a generaliza, o lipsa de seriozitate in randul membrilor, atat al femeilor cat si al barbatilor.

Prin promovarea activitatii de intermediere directa a relatiilor serioase in vederea casatoriei, suntem convinsi ca multe fete si femei din Romania vor avea mai multe ocazii sa cunoasca barbati din Belgia sau din Franta, Spania, Italia si alte tari europene. Agentia Matrimo va supraveghea derularea primelor intalniri si va ofera sfaturi si sprijinul necesar stabilirii in strainatate.
Comunitatea romaneasca din strainatate este in continua crestere in ultimii ani. Invitam cu aceasta ocazie barbatii si femeile care se afla deja in strainatate sa ia contact cu Agentia Matrimo sau sa se inscrie direct pe site-ul nostru.

In strainatate multi barbati isi doresc sa fie casatoriti cu femei din Romania intrucat acestea au conservat spiritul traditional al familiei. Femeile din strainatate sunt mai independente iar familia nu este intotdeauna o prioritate pentru ele. Asa se explica probabil numarul foarte mare de divorturi din tarile din Europa de Vest.

Au fost peste 35 500 de divorturi in 2008 numai in Belgia. Membrii premium, altfel spus cei care achita un abonament vor avea sanse mai mari sa intalneasca persoana potrivita intrucat Agentia se va ocupa de ei intr-un mod privilegiat. Fericirea dumneavoastra este nepretuita, asadar nu va uitati la cativa bani atunci cand vine vorba de a intalni marea dragoste. A face apel la o agentie matrimoniala este un castig de timp si in plus nu spuneti DA primei femei sau primului barbat care va cere in casatorie. Alegeti ce este mai bun pentru dumneavoastra.

A cere ajutorul unei agentii matrimoniale pentru a intalni perechea potrivita este un lucru obisnuit in strainatate. In Romania, mentalitatea este alta si nu tocmai una de apreciat. Eu va vorbesc din experienta, nu din auzite. Fara MATRIMO nu as fi fost probabil acum casatorita, nici atat de fericita. Raluca

Numar de telefon - Matrimoniale. Agentie matrimoniala

Pe internet apar zilnic anunturi matrimoniale, agentii matrimoniale cu sau fara numara de telefon. Pentru cei interesati de contactarea unei agentii matrimoniale serioase, pentru relatii de prietenie, casatorie, pot apela numarul de telefon 0740800800 - 0740.800.800

Din strainatate se va forma numarul de telefon astfel 0040740800800 sau 0040 740 800 800

Va atentionam ca pe internet exista si numere de telefoane false, publicate la rubrica "anunturi matrimoniale cu femei" si la "anunturi matrimoniale cu barbati". Pentru nu deranja inutil femei sau barbati care nu au dat nici un anunt la matrimoniale, va sfatuim sa contactati o agentie matrimoniala de renume , precum Agentia Matrimoniala Matrimo, care va va sfatui gratuit telefonic ce trebuie sa faceti pentru a intalni perechea potrivita.

Puteti da / publica anunturi in ziarele locale insa din experienta noastra a reiesit faptul ca anunturile in ziare la rubrica matrimoniale sunt scumpe si nu dau rezultate. Veti fi contactat de persoane care vor sa se distreze pe seama anuntului dumneavostra.

Un apel telefonic la 0740.800.800 , numar de telefon cu tarif normal, va ofera informatii matrimoniale din localitatea dumneavostra. Matrimo ofera servicii matrimoniale in toate orasele din Romania. Agentia Matrimo nu are birouri in multe orase din Romania, insa dispune de profile de femei singure si barbati din toata Romania si in special barbati din strainatate. Reamintim ca primul pas este sa va inscrieti pe site apasand pe cuvantul Inscriere in meniul de sus.

Daca doriti sa ne contactati prin posta, sa ne trimieti poze sau informatii despre dumneavostra, adresa noastra este : Agentia Matrimo, Str. Pancesti 387, Sascut, Bacau, 607523, Romania. La telefon ne puteti contacta la numarul 0740 800 800 intre orele 8 - 20 zilnic.

Site-uri matrimoniale gratuite in Romania

In ultimii 8 ani multi tineri webmasteri din Romania au deschis site-uri de matrimoniale gratuite. Calitatea lor lasa de dorit cu atat mai mult cu cat o data puse online nimeni nu se mai ocupa sa faca curat printre profilele membrilor sau sa aduge cateva pagini de continut text interesant pentru vizitatori. Efectul este imediat : o mare pierdere de timp pentru cei care spera ca se afla pe un site serios si ca astfel vor intalni iubirea. Asemenea site-uri sunt pline de anunturi publicitare, majoritatea indecente.

In Romania nu exista in prezent nici o lege care sa interzica asemenea site-uri matrimoniale care amesteca cuvine de genul : "Casatorie, Prieteni, Anunturi Matrimoniale, Romania, Iubire, Sex, Relatii Web, Femeie, Barbat, Prietenii, Intalniri, Flirt, Discutii pe net, Petreceri, Prietenie " fara nici un beneficiu pentru internauti. Aparitia a zeci de siteuri matrimoniale ilegale, este o adevarata problema in Romania.

In strainatate doar agentiile matrimoniale inscrise ca societati comerciale la registrul comertului au dreptul sa desfasoare o activate in acest domeniu. Sa speram ca in curand si in Romania vor evolua lucrurile si va aparea o lege in acest sens pentru a elimina sute de siteuri de matrimoniale care polueaza internetul.