Afiliere. Site de intalniri matrimoniale, Romania.

Inscrie-te ca afiliat al serviciilor matrimoniale / dating, oferite de Agentia Matrimo.

Te putem ajuta sa câstigi un comision daca recomanzi altor persoane sa se inscrie si sa cumpere un abonament in Agentia Matrimo.

Cum functioneaza afilierea?

Imediat dupa ce te vei inscrie gratuit in programul de afiliere, iti vom atribui un link unic de afiliat pe care il poti adauga pe forumuri internet, pe facebook, twitter, pe blogul sau site-ul tau, etc. Asadar acel link va fi afișat public. Este bine sa adaugi o descriere a serviciilor noastre ca sa incurajezi cat mai multi internautii sa apese pe acel link si implicit sa cumpere un abonament.

Cand cineva apasa pe linkul tau de afiliat, va fi directionat catre site-ul nostru iar activitatea acelei persoane va fi monitorizata automat de programul nostru de afiliere. Daca acea persoana va cumpara un serviciu oferit de agentia matrimoniala veti primi 15% din suma care va fi platita de persoane recomandata de tine. Exemplu: cand un client trimis de tine va achita un serviciu matrimonial personalizat in valoare de 300 euro, vei primi 45 euro. Plata se va efectua prin paypal sau transfer bancar cand vei strange minimum doua plati in cont si minim 100 euro, respectand 30 de zile de la data conversiei, pentru a evita abuzurile.

Avantajele programului de afiliere

  • Inscrierea este 100% gratuita
  • Raport de vanzari in timp real
  • Rată înaltă a conversiei
  • Suport tehnic 100% gratuit
  • Garantam plata comisioanelor

Doriti sa va inscrieti ca afiliat ?

Sa incepem. Dureaza 3 minute. Apasa pe butonul de inscriere de mai jos. Accesare siteului nostru prin intermediul linkului de referal unic care iti va fi atribuit de sitemul de afiliere, va transmite un cookie care va contine ID-ul tau de afliat si care va fi memorat de calculatoarele care il acceseaza. Asadar chiar daca vizitatorii trimisi prin linkul tau de afiliat vor cumpara un abonament mai tarziu, sistem iti va atribui un comision din suma platita de cumparator.

Detaliu: inscrierea ca afiliat este separata de inscrierea ca membru al agentiei. Cine se inscrie ca afiliat doreste sa castige un comision din promovarea serviciilor noastre si din abonamentele cumparate de viitorii membri, iar cine se inscrie ca membru al agentiei doreste sa gaseasca perechea potrivita. Nimic nu va opreste sa va inscrieti atat ca afiliat cat si ca membru. Daca aveti alte intrebari ne puteti suna la 0740.800.800 sau folositi rubrica contact