Casatorie in strainatate Franta Italia Spania ElvetiaSuperficialitatea unor femei care se inscriu intr-o agentie matrimoniala


Din experienta noastra constatam ca foarte multe fete si femei din Romania sunt superficiale atunci cand se pune problema de a intalni barbati pentru relatii serioase.
Si totusi majoritatea vor o relatie pentru casatorie in strainatate, in tari precum Franta Italia Spania Elvetia Germania. Care sa fie explicatia? Mentalitatea, educatia, neseriozitatea ? Iata cateva elemente care explica situatia :

- se inscriu intr-o agentie matrimoniala si completeaza doar 10% - 20% din datele cerute in formularul de inscriere
- nu adauga fotografii deloc sau adauga fotografii care reprezinta peisaje, animale, vedete, prietene etc.
- spun aberatii in descriere, unele cer bani sau incearca sa isi racoleze clienti pentru Webcam show, relatii sexuale
- dau numere de telefon false, mint in legatura cu varsta, ocupatia, starea civila
- nu trimit mesaje si nici nu raspund daca sunt contactate de catre barbati care doresc intradevar o relatie serioasa
- cel mai grav este ca NU se prezinta la intalniri, chiar daca cu o ora inainte au confirmat Agentiei ca se vor prezenta

Asadar, trebuiesc selectate una cate una, dupa o verificare individuala a profilelor si a dorintei reale de a intalni barbati pentru relatii serioase, in vederea casatoriei. In urma unei stranse colaborari in exclusivitate pe care Agentia matrimoniala MATRIMO a incheia-o in iunie 2009 cu cea mai mare agentie matrimoniala din Franta, Unicis, care dispune de peste 100 de birouri matrimoniale si peste 15 000 de barbati singuri, vor fi anumite schimbari in acceptarea profilelor si in organizarea intalnirilor.

Am creat asadar un nou site destinat doar doamnelor care doresc o relatie serioasa cu adevarat. Toate profilele incomplete, care contin date gresite, fara numar de telefon valabil, fara poze, vor fi sterse. Persoanele care nu se prezinta la intalniri, vor fi sterse deasemenea. Ne-am propus sa fim cea mai serioasa agentie matrimoniala din Romania. Seriozitatea va fi regula principala dupa care ne vom conduce, chiar daca pentru aceasta va trebui sa stergem peste 60% dintre fetele si femeile inscrise in Agentia noastra matrimoniala.

Pentru a profita de intalniri de calitate, vizitati noul site www.agencemariage.com , verificati daca exista deja profilul dumneavoastra intrucat s-a facut un transfer al unor profilelor inscrise pana in data de 1 iunie 2009, completati-l in intregime, verificati numarul de telefon, adaugati si alte poze sau, daca nu sunteti inscrisa pe acel nou site, inscrieti-va acum aici: Agence Mariage Acest site este rezervat doar pentru fete si femei care doresc relatii serioase in strainatate, pentru casatorie. Intalnirile vor avea loc in Romania.


Comments