Glume si bancuri romanesti frumoase


Discutie intre doi ginecologi: -Ieri am avut o pacienta care avea clitorisul ca un castravete! -CE? asa de gros?! -Nu ! asa de acru!


O femeie intra in farmacie si cere arsenic. -Ce doriti sa faceti cu el? intreaba farmacistul. -Vreau sa-mi omor barbatul! -Aaaa, cred ca glumiti... Nu as putea sa vand ceva ce ar putea comite o crima, stimata doamna! Femeia, isi deschide calma poseta, si scoate cateva fotografii cu sotul ei, si nevasta farmacistului. -Ok , daca aveti reteta la Dvs ... rezolvam imediat.


Doi tineri casatoriti....Imediat dupa nunta, se retrag in apartamentul lor, si repede in patut..... -Dragule, trebuie sa afli ca nu stiu inca sa fac nimic... -Nici o problema iubita mea, am sa-ti explic eu, dezbracate, lasate pe spate si deschide larg picioarele, cu restul ma descurc eu. -Nu asta dragul meu, nu ai inteles! Sa fac sex stiu de mult timp, chiar excelent...Problema e ca nu stiu sa gatesc, sa calc hainele si sa ma descurc in trebuile casei!


Doi prieteni se intilnesc pe strada. Unul il vede pe celalat ca e cam abatut si-l intreaba: - De ce esti asa suparat? - Uite ma: eu sunt brunet, nevasta este bruneta, iar copilul - roscat. - Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina? - Niciodata. - Pe luna? Da din cap negativ. - Pe an? Iar da din cap negativ. - Pai vezi... rugina!


Un tata afla ca fiica sa este gravida in luna a cincea. - Tampito, o cearta el, unde ti-a fost capul ? - Sub volan, tata, spuse ea.


Un tip se plimba pe plaja cand vede iesind din nisip gatul unei sticle. Curios, o scoate din nisip si incearca sa o stearga de praf... si deodata apare Duhul Sticlei: -Multumesc mult ca m-ai salvat! Drept recompensa iti voi indeplini o dorinta, oricare ar fi ea! Sta omul nostru si se gandeste putin si zice: -Pai, cred ca, pentru binele Europei, ne-ar trebui un pod care sa lege SUA de Anglia! Se uita Duhul la el: -Oi fi eu mare Duh, dar chiar asa!?!  Atunci, poate poti duhule sa ma faci sa inteleg femeile... La care Duhul: -Auzi, da' cu cate benzi vroiai podul?


Doi betivi pleaca de la bar spre casa. Pe drum unul se tinea de gard si altul mergea taras. Betivul care se tine de gard ii zice celuilalt: - Bai porcule, asa ai ajuns? Sa bei pana nu mai poti sa mergi? La care celalat ii spune: - Lasa ca vedem noi ce faci cand se termina gardul...


- Domnule, se adreseaza un betiv catre un trecator, fiti va rog bun si numarati-mi cucuiele... - Unu, doi... patru... sapte... oho! Ai o colectie impresionanta... zece, unsprezece... - Unsprezece ?... Va multumesc! Gata! Mai am doi stalpi si un zid... si am ajuns acasa.


Doua prietene stateau de vorba: - Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? - Da. - Si ce mutra avea? - Statea in usa ca prostul!...