Matrimoniale Focsani - Femei din Focsani. Barbati din Focsani. Anunturi matrimoniale Focsani. La Adjud si la Focsani sunt multe femei frumoase. Daca locuiesti in acest oras, cu siguranta doresti sa intalnesti perechea in orasul tau. Aici cauta si vei gasi cateva profile cu poze din zona ta. Vezi mai jos, apoi pentru a cauta alte profile de femei si de barbati cu poze, apasa sus pe Cautare. Alte localitati din judetul Focsani sunt :

Adjud
Andreiasu De Jos
Balesti
Barsesti
Boghesti
Bolotesti
Bordesti
Brosteni
Campineanca
Campuri
Carligele
Chiojdeni
Ciorasti
Corbita
Cotesti
Dumbraveni
Dumitresti
Fitionesti
Focsani
  

Focsani
Garoafa
Golesti
Gologanu
Gugesti
Gura Calitei
Homocea
Jaristea
Jitia
Maicanesti
Marasesti
Mera
Milcovul
Movilita
Nanesti
Naruja
Nereju
 
Nistoresti
Odobesti

Paltin
Panciu
Paunesti
Poiana
Cristei
Pufesti
Racoasa
Reghiu
Ruginesti
Sihlea
Slobozia
Bradului
Slobozia
Ciorasti
Soveja
 

Straoane
Suraia
Tamboesti

Tanasoaia
Tataranu
Tifesti
Tulnici
Urechesti
Valea Sarii
Vanatori
Vartescoiu
Vidra
Vintileasca
Vizantea
Livezi
Vrancioaia
Vulturu


Matrimoniale Focsani - Adjud, Poze cu femei frumoase si barbati cu poze din Focsani,. Serviciu de matrimoniale cu poze Focsani, Adjud, Marasesti etc.

Informatii : Judetul Focsani are o suprafata de 4.863 km patrati, adica 2,0% din suprafata Romaniei facand parte dintre judetele cu suprafata aproape medie. Judetul Focsani avea o populatie de 387.632 locuitori in 2002. Este a noua putere economica a Romaniei, adica 2,3% din productia tarii. Este situat in partea de sud-est a Romaniei, la curbura Carpatilor Orientali. Are o clima temperat continentala, caracterizata prin veri calde si oarecum seci, iar iernile sunt friguroase. Focsani are 101 854 locuitori, Adjud circa 11 000. Orasul Marasesti este cunoscut pentru trecutul sau istoric. Judetul Vrancea cuprinde, conform actualei impărtiri administrativ - teritoriale, 73 de localităti din care 2 municipii, 3 orase si 68 de comune în componenta cărora se află 331 sate.